VALMENNUS

Valmennus on aina yksilöllinen, valmentajan ja urheilijan yhdessä laatimaan valmennussuunnitelmaan perustuva prosessi. Ohjelmoinnin, tekniikkakoulun ja ravintosuunnittelun lisäksi valmennukseen kuuluvat harjoittelua tukevat palvelut. Näitä ovat terveyden seuranta, fysioterapiapalvelut, ravintoterapeutin palvelut sekä psyykkinen valmennus.

Valmennusprosessi on myös oppimisprosessi. Jaamme kaiken käytössämme olevan tiedon urheilijoillemme. Tavoitteenamme on rakentaa urheilijalle mahdollisimman vankka osaamispohja. Teemme valmentajan tarpeettomaksi!

Oppiminen on koko tiimin tärkeimpiä toimintaperiaatteita. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamista opiskelemalla ja seuraamalla tieteellistä keskustelua ja tieteellisiä julkaisuja. Näitä täydentämään tarvitaan myös käytäntöä. Oman kokemuksemme lisäksi kehitämme käytännön osaamista seuraamalla alan huippuosaajia niin Suomessa kuin maailmalla.

Tiimimme tavoitteena on jakaa hyvin perusteltua tietoa kaikille kiinnostuneille. Julkaisemme näillä sivuilla blogikirjoituksia ja videoita erilaisista kiinnostavista aiheista harjoitteluun, ravintoon ja ihmiskehoon liittyen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: