MITEN ME TOIMIMME?

Menestys syntyy vain kovan ja pitkäjänteisen työn tuloksena. Me valmennamme urheilijoita, joille matka on tärkeämpi kuin päämäärä. Siksi emme valmenna urheilijoita kilpailuihin, vaan valmennamme kilpaurheilijoita.

Urheilijalähtöisyys ei ole meille vain mainoslause, vaan se tarkoittaa konkreettisia asioita. Meillä valmentaja esittää vaihtoehtoja, perustelee ja ottaa selvää. Tämä mahdollistaa sen, että urheilija tietää jatkuvasti mitä ja miksi tehdään. Meillä urheilija osaa tehdä informoituja päätöksiä omaan harjoitteluun ja ravintoon liittyen.

Urheilijalähtöisyys on myös sitä, että valmentaja on urheilijan käytössä 24/7. Kaikki eteen tulevat haasteet ratkaistaan yhdessä valmentajan ja valmennustiimin kanssa. Käytössämme ovat myös ulkopuoliset asiantuntijat. Me emme esitä olevamme asiantuntijoita missään muussa kuin fitness-valmennuksessa.

Urheilijalähtöisyys tarkoittaa meillä myös sitä, että tavoitteet asetetaan realistisesti. Me pidämme sen minkä lupaamme. Jos urheilija ei saavuta tavoitteitaan kovasta työstä huolimatta, maksamme viimeisen kolmen kuukauden valmennusmaksut takaisin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: